Over ons

Isolco wil op een duurzame manier bijdragen aan een gezonde en prettige werk-, leer- en leefomgeving. Al meer dan 40 jaar kunt u vertrouwen op onze duurzame oplossingen voor de bouw. 

Ons verhaal

In 1983 begon Wim Bax met het importeren van kwaliteitsbouwproducten voor Nederland, België en Luxemburg. Vijftien jaar later start Isolco de samenwerking met Troldtekt in Denemarken en in datzelfde jaar komt Wim’s zoon Ronald bij het bedrijf in dienst. Een paar jaar later voegt ook zoon Jurgen zich bij Isolco, waardoor we met recht een écht familiebedrijf kunnen worden genoemd.

Wanneer we in 2006 zelf starten met de productie van combipanelen in Nederland, verhuizen we naar een ruimer kantoorpand met productiemogelijkheid aan Den Engelsman in Maarheeze. Als Wim in 2010 met welverdiend pensioen gaat, nemen Ronald en Jurgen het bedrijf over. Vanaf dan geeft Ronald leiding aan het productieteam en Jurgen aan het verkoopteam. Ronald en Jurgen borduren voort op de stevige basis die hun vader heeft gelegd en laten Isolco groeien tot dé partner voor duurzame oplossingen in de bouw.

Benieuwd naar onze duurzame ambities?
Al meer dan 40 jaar kunt u vertrouwen op onze duurzame oplossingen voor de bouw

Onze producten

Isolco levert houtwolcementpanelen, combipanelen, dakgootsystemen en dak-gevelbekleding die duurzaam geproduceerd en recyclebaar zijn. Wij voorzien u van de juiste materialen en informatie om uw bouwproject volgens de laatste normen en trends te bouwen. Meer weten over onze producten?

Ons team

Bij Isolco vormen we een hecht en enthousiast team. We houden van humor, feestjes, Brabantse worstenbroodjes, Limburgse vlaai, de natuur, design, maar vooral ook van denken in oplossingen en de handen uit de mouwen steken. Om nog maar te zwijgen over onze passie voor onze akoestische oplossingen, die volgens ons één van de beste in onze branche zijn. Maak kennis met de mensen van Isolco.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar ons productassortiment? Of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes voor uw project? Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met onze productspecialisten.