Collega's aan het woord: Britt Debacker

ISOLCO PASPOORT: BRITT DEBACKER

Werkt bij Isolco sinds:

7 augustus 2023

Functie:

Technisch Commercieel medewerker Binnendienst

Britt in een notendop:

Britt is een ambitieuze jonge mama van 2 lieve kids uit Hamont die graag een nieuwe opportuniteit zocht. Zomer 2023 kwam zij vol energie ons team versterken. Deze doorzetter staat voor u klaar en voorziet iedere aanvraag van de zorg en aandacht die zij verdient.

Isolco is een bedrijf waar je jezelf kunt zijn ... geen seconde spijt van gehad.

Je werkt nu een halfjaar bij ons. Hoe heb je de afgelopen maanden ervaren?

De eerste weken bij Isolco zijn pittig geweest. Ik ben van de parameters in de zorg naar de millimeters in de bouw gegaan.
Na een paar weken begon ik gelukkig toch stil aan mijn draai te vinden binnen dit bedrijf dankzij de top begeleiding en steun van mijn collega’s. Ik heb daarom ook nog geen moment spijt gehad van mijn keuze om de zorgsector achter mij te laten. Isolco is een bedrijf waar je jezelf kunt zijn, er hangt een hele goede sfeer onder het personeel.

Wat is in jouw visie kenmerkend voor een goede sfeer in het team en hoe belangrijk is dat voor jou?

Openheid is heel belangrijk. Dat je alles kunt bespreken en ook geen bang hebt om elkaar aan te spreken over bepaalde zaken. Ook is het belangrijk dat je elkaar verder helpt en je kennis deelt met je collega’s. En af en toe mag het er ook eens minder serieus aan toe gaan. Eens goed lachen en gek doen is ook belangrijk en dat kan hier gelukkig allemaal.

Heb jij liever een baan waarin je altijd nieuwe dingen leert of een baan waarin je een paar dingen perfectioneert?

Ik hou wel een beetje van beide. Ik leer heel graag dingen bij en hier heb ik al héél veel bijgeleerd, maar ik ben zelf wel wat perfectionistisch ingesteld. Graag wil ik alles ook meteen weten en kúnnen, ook al begrijp ik dat dat onmogelijk is.
Nu bij Isolco is iedere dag wel net even anders en vind ik veel nieuwe uitdagingen en dat vindt ik zéker goed bij mezelf passen.

Welke klussen ben je geneigd om steeds voor je uit te schuiven?

De wasmand strijk...
Op het werk ga ik iedere uitdaging wel aan. Het is goed in de gaten houden welke zaken openstaan en wat in de wacht staat.
...Privé ben ik wel soms meer van het uitstellen: het leven met 2 jonge kinderen en dan nog een job en hobby’s is soms een hele puzzel.

Zou je liever één beslissing per dag terug kunnen draaien of elke dag de tijd 10 minuten stilzetten?

Elke dag de tijd 10 minuten stil zetten denk ik. De uren vliegen nu voorbij en een dag stelt niks voor. Dus eens 10 min de tijd stil zetten om even tot rust te komen of eens rustig met de kindjes te babbelen en knuffelen zonder de drukte van het leven; dat lijkt me zalig dat beetje extra tijd.

Hoe zou jij jezelf nog meer willen ontwikkelen en hoe kan het bedrijf je daarbij helpen?

Vooral mijn taalkennis zou ik terug op peil willen krijgen. Onze markt is ruim en vooral voor de Belgische markt is het een meerwaarde als ik in de toekomst ook Franstalig zou kunnen communiceren. Gelukkig kan dat ook.

Heb jij een tip voor mensen die net als jij een carrière switch willen maken?

Gewoon doen! Eens in het diepe springen en je leven omgooien kan heel eng zijn, maar tegelijk ook precies net wat je nodig hebt.
Voor mij zelf heeft het voor veel rust bij mezelf gezorgd en in mijn gezin. Beste keuze die ik gemaakt heb en heb er nog geen seconde spijt van gehad.

Reacties

QFxZiIVzMG
23-02-2024 08:39
pTxaiwKJf
QFxZiIVzMG
23-02-2024 08:39
pTxaiwKJf

Reageren

Meer weten?

Bent u benieuwd naar ons productassortiment? Of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes voor uw project? Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met onze productspecialisten.