Pensioenfeest Ellen & Jan - fantastisch team zoekt leden!

Bedankt Ellen en Jan, voor al jullie inzet en bijdrage aan Isolco!

Pensioen van Ellen, lang een vaste stem voor onze klanten

Sinds september 2007 heeft Ellen met veel toewijding bij Isolco gewerkt. In al die jaren is er veel veranderd, maar voor u, onze gewaardeerde klanten, was Ellen altijd een betrouwbare en welkome stem. Zij hielp niet alleen het bedrijf maar ook haar relaties met het bijhouden van de beslissingen op de talrijke bouwprojecten die zij opvolgde. Met haar passie heeft ze niet alleen veel voor ons betekend maar ook voor u en door die passie heeft zij ook al een aantal van u persoonlijk bezocht om in zakelijke zin afscheid te nemen.

Wij willen Ellen bedanken voor haar harde werk, goede zorgen en prachtige wandelingen door de bossen. We wensen jou alle geluk toe!

Jan neemt afscheid: een langvertrouwde schakel

Naast Ellen gaat ook Jan met pensioen. Jan werkte in de beginjaren van ons bedrijf ook al voor oprichter, Wim Bax. Samen hadden ze een kantoor in het magazijn en daarnaast hingen zij weleens als contragewicht aan de oude heftruck. Dat brak naast de gemoedelijke sfeer zo lekker de dag!
Na het uitslaan van zijn vleugels keerde Jan in 2015 terug naar het, inmiddels van Sterksel naar Maarheeze, verhuisde Isolco BV. Jan stond van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat voor u klaar. Niet alleen met advies maar ook met een grap of een gevulde koek. Vanaf nu gaat hij echter extra lang genieten van een andere grote passie: het campingseizoen.

We willen Jan bedanken voor zijn toewijding en inzet gedurende al die jaren. Jan, we wensen je heel veel plezier van je pensioen!

Een feestelijk afscheid bij ONSZ

Ter gelegenheid van het pensioen van Ellen en Jan hebben we vrijdag 24 november 2023 een feestelijke bijeenkomst gehad bij ONSZ restaurant in Valkenswaard. Samen met collega's en familie hebben we stilgestaan bij hun jarenlange inzet voor ons bedrijf.

Tops van toen en tips voor de toekomst

Natuurlijk verlaten Jan en Ellen hun post niet zomaar. Naast bezoeken aan diverse klanten geven ze ook hun collega’s en toekomstige collega’s nog enige herinneringen en aanbevelingen mee. Meer hierover leest u binnenkort in onze blog Rubriek “Collega’s aan het woord” op www.isolco.nl.

Nieuwe uitdagingen en nieuwe collega's

Hoewel ons team erg veranderd -
(eerst met het pensioen van Patrick, Arjen en Henk vorig jaar - het vertrek van Marcel - en nu met het pensioen van Jan en Ellen)
- kijken we vooruit naar de toekomst.

We zijn druk bezig met het inwerken en aantrekken van enthousiaste nieuwe collega's die ons team zullen versterken.
Samen zullen we u en al onze klanten blijven voorzien van de beste service en onderbouwde kwaliteit - zoals u dat van ons gewend bent.


Meer weten over Isolco of ons team?
Lees hier meer.

Werken bij?
Bekijk dan hier onze vacatures.

Bedrijfssluiting kerst en nieuwjaar:

Isolco BV is gesloten vanaf 22-12-2023 tot en met 02-01-2024.

Let op dat wij in week 51 minder bezet zijn i.v.m. de jaarlijkse telling. Wij leveren t/m 21-12-2023, de eerste vrachten van het nieuwe jaar worden vanaf 04-01-2024 geleverd.

Op 3 januari 2024 staan wij weer voor u klaar. Fijne Feestdagen!

Reacties

uArZHCJsVcqlkeDM
06-02-2024 07:31
hQpwTgPuYUB
uArZHCJsVcqlkeDM
06-02-2024 07:31
hQpwTgPuYUB
JUEhkgWvsXDATFZ
22-12-2023 03:30
JpKwUqtIVaOh
qHaJUGsW
22-12-2023 03:30
slLNhSzxCYkc

Reageren

Meer weten?

Bent u benieuwd naar ons productassortiment? Of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes voor uw project? Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met onze productspecialisten.