Collega's aan het woord: Robert Vermeer

ISOLCO PASPOORT: ROBERT VERMEER

Werkt bij Isolco sinds:

1 september 2022

Functie:

Technisch Commercieel medewerker Binnendienst

Robert in een notendop:

Robert is een leergierige enthousiasteling, die houdt van gezelligheid. Hij woont in een recent verbouwde woning in Leende met zijn vrouw, 2 dochters, 2 stiefkinderen én hondje. In zijn vrije tijd kun je hem vinden aan de biljarttafel of bij de F1!

Op zijn tijd een dosis gezonde humor op de werkvloer

Wat was je eerste indruk van ons?

Het was een kennismakingsgesprek waar je gewoon jezelf kunt en moet zijn, heerlijk. Het lijkt best eng als er ineens twee mensen tegenover je zitten maar ze zijn best aardig hoor hier ;)
Een leuk en informeel bedrijfje in de groei met logischerwijs af en toe wat groeipijntjes. Je krijgt hier altijd de kans verbetervoorstellen te uiten, zaken aan de tand te voelen en je hebt een set gezellige collega’s die voor je klaarstaan.

Je hebt nu voornamelijk contact met de Nederlandse droge (akoestische) afbouwmaterialen markt; deed je dat voor je start bij Isolco ook?

Mijn eerste werkervaring bestond uit 9 jaar in de levensmiddelenbranche, maar de laatste jaren voordat ik bij Isolco kwam werken heb ik 15 jaar gewerkt bij een bedrijf in de revalidatie techniek. Daar heb ik verschillende stappen gemaakt. Van een begin als administratief medewerker naar teamleider naar projectmedewerker en uiteindelijk Projectmanager. Na 15 jaar kwam mijn functie binnen het bedrijf helaas te vervallen, maar vond ik een gezellig nieuw thuis bij Isolco.

Waar krijg je de meeste energie van tijdens je werkdag?

Op zijn tijd een dosis gezonde humor op de werkvloer want dat hoort erbij om het nog gezelliger te maken. Hard werken is mij eigen en dat gaat altijd beter op een lekker radio station en een lolletje met mijn collega’s. Dat kan bij Isolco gelukkig, zelfs de keurigste collega’s doen geregeld mee.
Zeker ook omdat we nog gezellig samen de week afsluiten, uitstapjes maken en zaken als kerstpakketten en traktaties hebben. Dat en de humor maken ook die mindere dagen goed.

Als je elk beroep in de wereld zou kunnen kiezen en uitvoeren, wat zou je dan doen?

F1 coureur: auto’s, precisie en snelheid. Dat is en blijft een mooi geheel.

Dilemma: liever elke dag Formule 1 kijken en luisteren maar nooit op stap gaan of liever elke dag op stap maar nooit meer naar de F1?

Op stap gaan en op de zondagen een café zoeken die de F1 uitzenden dus 2 in 1 J
Ik zoek graag de beste oplossingen, voor mezelf ;) maar zéér zeker ook voor onze klanten.

Welke andere functie bij Isolco lijkt je helemaal te gek en waarom?

Indien mijn leeftijd en gezondheid het nog toelaten dan zou ik met voldoende kennis wel een functie ambiëren in de buitendienst. Ik geloof niet zo in stilstaan, niet qua ontwikkeling en niet in het leven.
Misschien dat ik daarom zo’n fan ben van de F1. Alles heeft echter ook zijn tijd nodig, net als bij het biljarten, je moet het doel en alle uitdagingen voor ogen hebben. Gelukkig deins ik niet snel voor iets terug. Koe bij de horens om het zo maar te zeggen.

Welke situatie vindt je vervelender: levertijden die niet gehaald (kunnen) worden of prijswijzigingen die gecommuniceerd moeten worden?

Het begint met een offerte dus prijswijzigingen zijn wel van belang om uiteindelijk tot een levering te kunnen komen. Beide zijn natuurlijk zaken waarover goed en tijdig gecommuniceerd moet worden.
Daar heb ik niet zoveel problemen mee, het hoort er immers bij. Dan heb ik het liever meteen op een duidelijke manier netjes afgehandeld dan dat ik energie verlies aan ertegenop moeten zien. Zo zit ik niet in elkaar.

Hoe of waarmee heeft Isolco je echt geholpen?

Het is prettig dat er de mogelijkheid is om thuis te werken indien nodig. We hebben het afgelopen jaar de mogelijkheid gekregen om een fiets van de zaak te leasen. Dat scheelt in de milieuvervuiling en brandstofkosten én het is nog fijn ook om na het werk even je hoofd leeg te maken.

Reacties

DxmZOgRJufwclIUW
23-02-2024 08:38
HoVFvECeISDnQsx
DxmZOgRJufwclIUW
23-02-2024 08:38
HoVFvECeISDnQsx
LrSaFMvTeiZ
14-02-2024 04:06
MUVvLfySuHOXG
LrSaFMvTeiZ
14-02-2024 04:06
MUVvLfySuHOXG
UdZAGaoywS
06-02-2024 07:32
iIrqYZjlvAf
UdZAGaoywS
06-02-2024 07:32
iIrqYZjlvAf
FCUfEAljiJt
27-01-2024 21:55
yxDvSsetzBcPo
FCUfEAljiJt
27-01-2024 21:55
yxDvSsetzBcPo
tVMmKIlvgHENYQip
22-12-2023 03:30
UXOYiCebpnIPWSa
RMGuLPqAtN
22-12-2023 03:30
ajkKYOHEgwmVipq

Reageren

Meer weten?

Bent u benieuwd naar ons productassortiment? Of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes voor uw project? Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met onze productspecialisten.