Collega's aan het woord: Rilana Bisschops

ISOLCO PASPOORT: RILANA BISSCHOPS

Werk bij Isolco sinds:

1 april (zeker geen grap) 2022.

Functie:

Inkoopmedewerkster

Rilana in een notendop:

Rilana is iemand die ontzettend veel houdt van gezelligheid zowel met vrienden als met collega’s. Verder wordt zij er blij van met het gezin of met vrienden uit eten te gaan en bordspellen te spelen. Ze wandelt graag in de pauze - en in haar vrije tijd met de hond - en leest graag een goed boek.

Bij Isolco heerst een no-nonsense karakter; daar houd ik van!

Voordat ik bij Isolco kwam werken, heb ik maar liefst 12 jaar lang in een supermarkt gewerkt. De dynamiek en het contact met klanten maakten deze baan ontzettend leuk en uitdagend.
De 12 jaar dáárvoor, vond je me tussen de boeken in een boekhandel waar ik mijn passie voor lezen verder kon ontwikkelen. Niet verwonderlijk dat mijn boekenkast nu uitpuilt met mooie verhalen.

Je komt dus uit de boeken en supermarktwerelden, vanwaar je interesse in bouwmaterialenhandel Isolco?

Een begrijpelijke vraag. Primair zocht ik meer regelmaat in mijn werkdagen en werktijden. Bovendien had ik al een bekende die bij Isolco's zusje Stertekt werkt en die had enkel lovende woorden over deze bedrijven. Ik voelde me aangetrokken tot het no-nonsense karakter van deze sector en van het bedrijf. Een plek waar ik mezelf kon vinden.

Welke van je taken zou je het liefste willen doen als je naar je werkzaamheden kijkt?

Als ik kijk naar mijn werkzaamheden, is het coördineren van de projecten en binden van de buiten- en binnendienst absoluut mijn favoriete taak. Hier liggen nog zoveel kansen en uitdagingen die ik graag aangrijp. Ik ben ervan overtuigd dat samenwerking van essentieel belang is en dit is dan ook iets wat ik graag stimuleer en actief nastreef.

Besteed jij je weekend het liefst in de stad, op het strand of in het bos?

In mijn vrije weekenden geniet ik het liefst van lange wandelingen in de bossen, gevolgd door een verfrissend drankje of een smakelijke maaltijd op een gezellig terras. Hier kan ik de drukte van de werkweek achter me laten en volledig ontspannen. Maar af en toe vind ik het ook heerlijk om de levendigheid en bedrijvigheid van de stad op te zoeken en hier met vrienden af te spreken.

Vind je het belangrijker om te overtuigingen of kennis te ontwikkelen?

Ik hecht veel waarde aan het ontwikkelen van kennis. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en zo effectiever te kunnen communiceren met collega's en klanten. Sinds mijn start bij Isolco in april 2022 heb ik al enorm veel geleerd en elke dag blijf ik nieuwe dingen bijleren. Het is geweldig dat collega's elkaar ondersteunen en altijd beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden. Niet alleen voor de klant maar ook voor elkaar.

Welke eigenschappen zoek je in je collega’s?

In mijn collega's zoek ik naar gedrevenheid, enthousiasme, doorzettingsvermogen en gezelligheid. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we als een goed geolied team kunnen functioneren, waarin we elkaar aanvullen en ondersteunen. Daarnaast kunnen we ook samen lachen en delen, wat de werksfeer bij Isolco zo bijzonder maakt. Ik ben trots om deel uit te maken van deze geweldige groep mensen.

Wat maakt het werken bij Isolco zo leuk voor jou? 

We hebben samen veel plezier en dat vind ik ontzettend belangrijk. Als team kunnen we lachen en huilen, praten en gehoord worden. De positieve sfeer binnen ons team doet zoveel voor de samenwerking en daar ben ik echt trots op. Ik sta altijd open voor nieuwe ervaringen en leer graag van elke uitdaging. Zo blijft mijn werk bij Isolco altijd boeiend en dynamisch, niet alleen door het gezellige team maar ook door de mogelijkheid om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken.


Reacties

mUVAjQxpqCocP
06-02-2024 07:35
MZNgryhTRWbFJX
mUVAjQxpqCocP
06-02-2024 07:34
MZNgryhTRWbFJX
AgEKsdpzXlwWGC
14-01-2024 11:24
kpaLZrGEg
SydVsFoN
14-01-2024 11:23
rtJfpdlaeNVmj
mnUFPKYxkjHr
22-12-2023 03:30
BrSXVKLTbZPoGq
pVuyeOdSDF
22-12-2023 03:30
nYBFCmtI
IncmovzRtwQi
01-11-2023 14:40
SlRzdoBLUt
AOnENxgepzsBRFW
01-11-2023 14:40
ZQvjeCndifR

Reageren

Meer weten?

Bent u benieuwd naar ons productassortiment? Of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes voor uw project? Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met onze productspecialisten.