Duurzame oplossingen voor de bouw

icon
Service
Wij delen onze kennis & expertise graag met u
icon
Innovatief
Innovatieve, akoestische (design) oplossingen
icon
Duurzaam
Ruim 40 jaar uw duurzame partner

Onze duurzame oplossingen

Isolco levert duurzame, recyclebare en energiezuinige oplossingen voor de bouw.

Bent u op zoek bent naar een brandveilige houtwolcementplaat? Of kiest u voor een perfect isolerend combipaneel? Zoekt u een duurzame, stalen dak- of gevelplaat? Of het meest milieuvriendelijk stalen gootsysteem? Isolco heeft de oplossing.

Ons verhaal

Op een duurzame manier bijdragen aan een gezonde en prettige werk-, leer- en leefomgeving; dat is onze missie. We bieden innovatieve akoestische oplossingen die bijdragen aan het comfort, de brandveiligheid en een gezond binnenklimaat in scholen, kantoren, sportcomplexen, theaters, bioscopen, parkeergarages, restaurants en woningen. Met oog voor design én het milieu.

Lees verder


Architecten, aannemers en afbouwers vinden hun weg naar Isolco. Dankzij ons ruime assortiment aan akoestische, brandveilige en duurzame oplossingen, maar zeker ook voor maatwerkadvies door onze productspecialisten. 

Vanuit onze expertise en productkennis zorgen we er samen met u voor dat u altijd de beste houtwolcementplaat of het perfecte combipaneel kunt kiezen voor uw project. 


Wist u dat houtwolcement één van de meest groene en duurzame bouwmaterialen ter wereld is? Het recept is bijzonder eenvoudig; houtwolcement bestaat alleen uit hout, kalk en water. De combinatie van FSC® 100% gecertificeerd hout met water en cement heeft een aantal unieke eigenschappen als resultaat. Het materiaal heeft een natuurlijke sterke veerkracht, is bestand tegen vochtige omgevingen en biedt tegelijkertijd een effectieve brandveiligheid. 

Isolco nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten? Ontvangt u graag nieuws over innovaties en ontwikkelingen in de branche? Eens per kwartaal versturen wij onze nieuwsbrief. Schrijf u nu in!

Aanmelden nieuwsbrief

Onze vacatures

Werken bij Isolco betekent: op een duurzame manier bijdragen aan een gezonde en prettige werk-, leer- en leefomgeving. Maar het betekent ook: werken bij een gezellig familiebedrijf. Met trots werken we samen aan het ontwikkelen, produceren en leveren  van de meest groene en duurzame houtwolcement en staaldak- en goot bouwoplossingen ter wereld. Met elkaar komen we tot de mooiste oplossingen. 

Kom jij ons team versterken?

Projecten waar we trots op zijn…

project thumbnail
stertekt

Beaufort toren Kerckenbosch

‘Zand-stam-blad’ ontwerp - de perfecte balans tussen luxe wonen, natuur en comfortPal aan de rand van de adembenemende Utrechtse Heuvelrug staa…
Lees verder
project thumbnail
stertekt

Sportcomplex Velodroom

De wielersport zit stevig verankerd in het Vlaamse DNA, maar toch heeft Vlaanderen op dit moment slechts twee overdekte wielerpistes, allebei in …
Lees verder
project thumbnail
sterlit
Lees verder
project thumbnail
stertekt

Stedelijk zwembad Kapermolen

Vochtbestendige geluidsabsorptie voor optimaal zwemplezierIn 2016 opende het nieuwe zwembad Kapermolen in Hasselt haar deuren. De totale oppervlakt…
Lees verder

Meer weten?

Bent u benieuwd naar ons productassortiment? Of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes voor uw project? Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met onze productspecialisten.